Egészség rovatunk
Kedves Olvasónk!
Ebben a rovatunkban rendszeresen közreadunk
az egészségmegőrzéséhez kapcsolódó tanulmányokat, leírásokat.
Jó olvasást kívánok!
Dr. Szabó EndreProgramajánlatunk

Éljen május elseje a Tavasz ünnepe

Időpont: április 27- május 1 (5 nap 4 éjszaka)

  • 4 éjszakás elhelyezés kényelmes apartmanban, felszerelt konyhával, ebédlőrésszel,zuhanyozóval, terasszal, kábel TV-vel és Wi-Fi csatlakozással,

  • Kirándulás a Mátra csodálatos környezetében.
  • Tudta, hogy?

  • A Mátrában van hazánk egyetlen magaslati klímájú gyógyhelye. Az évi átlaghőmérséklet 5-9 °C, a hőmérsékletingadozás csekély, a széljárás állandó. A relatív nedvességtartalom magas, 80%.       A csapadék kevés, de magas a napsütéses órák száma, emiatt szennyeződéstől mentes levegője ibolyántúli sugarakban gazdag. A légnyomás 10%-kal kisebb, mint síkvidéken.                              Ez a klíma kiváló hatással van idült légzőszervi megbetegedésekre, tüdőasztmára, rekreálódásra, továbbá javul a belső elválasztású mirigyek megbetegedése miatt kezeltek állapota.
    Mátrafüred magaslati üdülőhely a Mátra lábánál, a Bene-patak völgyében. Tengerszint feletti magassága 370 méter. Klímája ajánlott tüdőasztma kezelésére, pihenésre.

A csomag ára: 35.700 Ft / 2 fő / 4 éj
Gyerekeknek 5 éves korig ingyenes a szállás,
2 felnőtt foglalása esetén. 6 - 14 éves korig 8.000 Ft / 4 éj. szállás.
Az idegenforgalmi adó külön térítendő, melynek értéke 18 év fölött: 450 Ft/fő/éj.

   Elérhetőségünk:

Cím: Mátrafüred, Pálosvörösmarti u. 32.

E-mail: info@apartmanegeszseghaz.hu

Telefon: 06/70-94-99-193, 


Egészséges élet

A MÁTRÁBAN és környékén számos olyan formája létezik a pihenésnek, mely nemcsak a vendégek fizikai állapotára van jótékony hatással, hanem szellemileg, lelkileg is feltölti őket.


Napjainkban egyre nagyobb az igény arra, hogy a zajos, zsúfolt hétköznapokból néhány napra kiszakadjunk lecsendesítsük elménket és figyeljünk a belső hangra. Ehhez kiváló helyszínt nyújt  a MÁTRA. A harapnivalóan friss levegő, gyógyító csend, üde zöld erdők, dallamos madár csicsergés várja a pihenni vágyó vendégeket. Az idilli környezet garantálja, hogy akár néhány nap után kipihenten, feltöltődve térjenek haza vendégeink.

Az oxigéndús levegő kedvező hatással van az asztmával küszködő vendégek részére. A gyógyító csendben vendégeink visszatalálnak önmagukhoz. 

Szeretettel várjuk az APARTMAN-HÁZBA!

Bejelentkezés,helyfoglalás: 06/70-94-99-193,
E-mail:info@apartmanegeszseghaz.hu
www.apartmanegeszseghaz.hu,  
 Föoldal
Szolgáltatásaink
Programajánlataink
Látnivalók a környéken
Galéria
Áraink
E
lérhetőségünk
szálláfoglalás