Egészség rovatunk
Kedves Olvasónk!
 Ebben a rovatunkban rendszeresen közreadunk
az egészségmegőrzéséhez kapcsolódó tanulmányokat, leírásokat.
Jó olvasást kívánok!
Dr. Szabó Endre


Föoldal

Szolgáltatásaink

Programajánlataink

Látnivalók a környéken

Galéria

Áraink

Elérhetőségünk

Szálláfoglalás
Programajánlatunk

MEGLEPEM SZÜLEIMET EGY KIS KEDVESSÉGGEL 

 "FIATALÍTÓ NAPOK"- ajándékutalvány

 (3- 5 napos program) 

A Mátra népszerű üdülőhelyén számos élmény várja  Kedves Vendégeinket. Programajánlataink között szerepel a térség hagyományainak megismerése, a palóc kultúra itteni látnivalói.

A tájegység jelentős részét a Mátra, az Északi-középhegység középső, része teszi ki. Itt van az ország legmagasabb pontja, a Kékes (1014 m). Gyalogtúrákat lehet tenni a csodálatos erdei környezetben, miközben a tiszta, friss levegő megtisztítja tüdőnket. Vendégeink körében kedvelt kirándulóhely Sástó, ahol a csónakázás és a tó körüli sétautak igazán kedves időtöltés.

 A szabadidős programokat kiegészítik gyógyító programajánlataink, az esténkénti      bográcsozás, szallonasűtési lehetőségek.

  A csomag tartalma:
  • 2-4 éjszakás elhelyezés kényelmes apartmanban, felszerelt konyhával, ebédlőrésszel, fürdőszobával, vagy zuhanyozóval, terasszal, kábel TV-vel és Wifi csatlakozással,

A csomag ára: 3 nap/2 éjszaka: 17.500 Ft / 2 fő 

                               5 nap/4 éjszaka: 35.000 Ft / 2 fő

    Az ajándékutalvány év végéig felhasználható.

Az idegenforgalmi adó külön térítendő, melynek értéke 18-70 év között: 450 Ft/fő/éj.

  Az ajánlat 2 fő foglalásától egész évben érvényes, kivéve ünnepek alkalmával.

  Elérhetőségünk:

Cím: Mátrafüred, Pálosvörösmarti u. 32.

E-mail: info@apartmanegeszseghaz.hu

Telefon:06/70-94-99-193,


A vízivásról

Igyunk vizet, igyunk vizet...De mégis milyen vízet?


Nagyszüleink nem ittak vizet reggeltől estig. Igaz, életük során többet voltak friss levegőn, kevesebb sugárzás érte őket, kevesebb tartósítószert, élelmiszer-adalékot, ólmot nyeltek le, kevesebb stressz szakadt a nyakukba – szóval nem bombázta szervezetüket annyiféle méreg, amiket felhígítva ki kellett volna mosni onnan.

Napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztásával javul a fizikai és szellemi teljesítőképesség, beindul a szervezet méregtelenítő folyamata, és testünk könnyedén képes megszabadulni az eddig felhalmozott salakanyagoktól.

A tisztított víz mindennemű ásványi anyagtól és iontól mentes, nincs benne kalcium, amely gyakorlatilag minden iható ivóvízben megtalálható. Ha ásványi anyagoktól mentes, és a csapvíz szennyeződéseitől megtisztított vizet iszunk, az olyan jótékonyan hat a szervezetre, mintha a legjobb minőségű olajat öntenénk az autónkba. Ezzel a tiszta vízzel testünknek alig van dolga, szinte végigmossa a szerveket, jobban képes tisztítani és méregteleníteni, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban feltölt, hiszen kiválasztása kevesebb energiát igénye.

Ismeretes, hogy
 víz az egyik leghatékonyabb méregtelenítő ital: fogyasztása elősegíti a máj tisztító hatását és stimulálja a vesét, ezáltal felgyorsítja a méregtelenítés folyamatát. Az átlag emberi test 66-67 %- a  víz, így egyértelműen létfontosságú a sok folyadék fogyasztása. A folyadékok közül a víz állítólag a legjobb méregtelenítő. A sok vízfogyasztás stimulálja a vesét, segíti az emésztést, ápolja a bőrt és azi zomzatot, megkönnyíti a bélrendszer működését, szabályozza a testhőmérsék-
letet
és metabolizmust – ráadásul még fogyasztó hatással is rendelkezik!
Naponta körülbelül 3 liter vizet veszítünk izzadás, vizelet és lélegzésen keresztül – ezt mindenképpen pótolnunk kell.

Mennyi vizet fogyasszunk?
N
aponta 1.5-2 liter víz szükséges egyéb ételek és italok mellett.Szeretettel várjuk az APARTMAN-EGÉSZSÉGHÁZBA!

Bejelentkezés,helyfoglalás: 06/21/200-06-36, 06/70-94-99-193,
E-mail:info@apartmanegeszseghaz.hu
www.apartmanegeszseghaz.hu,  
 Föoldal
Szolgáltatásaink
Programajánlataink
Látnivalók a környéken
Galéria
Áraink
E
lérhetőségünk
szálláfoglalás